.ugnsbakad sej med grillad paprika och parmesanröra

Jäklar vilken middag vi fick till idag. Johan var lite tveksam innan men upphöjde rätten till festmåltid. Det innebär att nästa gång lägger vi i säng barnen innan och äter sent så vi får njuta av maten.. Livet som småbarnsförälder.

Det blev ugnsbakad sej med grillad paprika och en crème fraîche röra med lök och parmesan. Enkelt och gott!

Vi slängde sejfileerna (800g) i en form, saltade ordentligt och kryddade med citronpeppar. Sen på med paprika och på den 3 dl crème fraîche, 1finhackad gul lök, lite citronjuice, och ca 100 g parmesan blandat. Toppade med basilika. Tjoff in i ugnen, 20 minuter om tinade filéer annars typ dubbla tiden, 175 grader.

Servera med potatis eller fullkornsris och gärna en grönsallad.

0 hade något på hjärtat:

.dag för dag